| Cseréptálas szűzpecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 2 db szűzpecsenye 2 nagy fej vöröshagyma 25-30 dkg gomba 5-6 nagyobb burgonya szeletelt szalonna só ételízesítő bors Elkészítés: A tál aljára szalonnacsíkokat terítek, erre kockázom a burgonyát, a hagymát, a gombát. Sózom, ételízesítővel is meghintem ízlés szerint. A szűzpecsenyét ujjnyi vastagra felkarikázom, és rárakom a gomba tetejére úgy, hogy mindent betakarjon. Sózom, borsozom, és letakarom a szeletelt szalonnával. 1 óra alatt gyönyörű pirosra sül. Egytálételnek kitűnő, laktató. A burgonyából lehet többet is rakni, ha nagyobb létszámra készül. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |