Tutireceptek.hu fejléc

Cármenesi töltött pisztráng recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 pisztráng
4 szelet füstölt sonka
1 db vöröshagyma
8 szem olajbogyó
16 szem kapribogyó
10 dkg mandula
5dkg vaj
citromlé
só, bors

Elkészítés:
A megtisztitott pisztrángokat megnyitjuk, ki tisztitjuk a belsejét. A hasüreget tovább tágitjuk, sózzuk,borsozzuk és citromlével bekenjük.

A kockára vágjuk a vöröshagymát és a sonkát kimagozott olajbot és kapribogyót, szeletelt mandulábol el készitjük a tölteléket.

A halak hasüregét megtöltjük és fogpiszkálóval
a nyilást lezárjuk.

A halakat egyenként megvajazott alufóliába csomagoljuk, majd
közepes meleg sütőben 30 percig sütjük.

Citromlével meglocsoljuk és tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött falatkák » Töltött karaj, másképpen » Töltött ostya 2. » Sonkás töltött tojás
» Túróval töltött körte » Töltött kenyér » Töltött sonka » Májas töltött zsemle
» Hamis töltött libanyak » Gombával töltött tök » Töltött fasírttekercs » Sajttal töltött alma
» Tonhallal töltött paprika » Töltött krumplis fánk » Pisztráng mandulával sütve » Rizzsel töltött póréhagyma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.