Tutireceptek.hu fejléc

Cármenesi töltött pisztráng recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 pisztráng
4 szelet füstölt sonka
1 db vöröshagyma
8 szem olajbogyó
16 szem kapribogyó
10 dkg mandula
5dkg vaj
citromlé
só, bors

Elkészítés:
A megtisztitott pisztrángokat megnyitjuk, ki tisztitjuk a belsejét. A hasüreget tovább tágitjuk, sózzuk,borsozzuk és citromlével bekenjük.

A kockára vágjuk a vöröshagymát és a sonkát kimagozott olajbot és kapribogyót, szeletelt mandulábol el készitjük a tölteléket.

A halak hasüregét megtöltjük és fogpiszkálóval
a nyilást lezárjuk.

A halakat egyenként megvajazott alufóliába csomagoljuk, majd
közepes meleg sütőben 30 percig sütjük.

Citromlével meglocsoljuk és tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött alma » Fincsi töltött tök » Töltött papucs » Töltött szendvics
» Sonkával töltött tojás » Almás töltött karaj » Sonkás töltött tojás » Különleges töltött borda
» Almával töltött camembert » Marhahússal töltött pita » Kakaós töltött copf » Túróval Töltött Zsemle
» Sajttal töltött kiflik » Kókusszal töltött kifli » Töltött-sült burgonya » Töltött mángold


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.