| Cármenesi töltött pisztráng receptHalas ételek Hozzávalók: 4 pisztráng 4 szelet füstölt sonka 1 db vöröshagyma 8 szem olajbogyó 16 szem kapribogyó 10 dkg mandula 5dkg vaj citromlé só, bors Elkészítés: A megtisztitott pisztrángokat megnyitjuk, ki tisztitjuk a belsejét. A hasüreget tovább tágitjuk, sózzuk,borsozzuk és citromlével bekenjük. A kockára vágjuk a vöröshagymát és a sonkát kimagozott olajbot és kapribogyót, szeletelt mandulábol el készitjük a tölteléket. A halak hasüregét megtöltjük és fogpiszkálóval a nyilást lezárjuk. A halakat egyenként megvajazott alufóliába csomagoljuk, majd közepes meleg sütőben 30 percig sütjük. Citromlével meglocsoljuk és tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |