Tutireceptek.hu fejléc

Camparikoktél recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 cl campari,
2 cl vodka,
pár csepp angostura,
1/2 db citrom héja,
2 teáskanál citromlé,
0,5 dl víz

Elkészítés:
A vodkát és a camparit összekeverjük pár csepp angosturával. Az angostura egy kesernyés ízű, szesztartalmú eszencia, amelyet sok koktél ízesítéséhez használnak, de ügyelni kell, mert ha sokat teszünk belőle eluralkodik az íze. A vizet felforraljuk, a citromhéjjal együtt. Miután a víz felforrt összeöntjük a két kávéskanál citromlével. Hozzáadjuk az angosturával ízesített campari-vodka keverékkel. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Misoshirú /Japán/ » Brokkolikrémleves mandulával » Őszibarack leves recept » Húslevesben főtt töltelék
» Segesvári egresleves » Savanyúleves káposztával » Palócleveske » Fokhagymás-magos hűtős kifli
» Parasztos leves » Lakodalmas pacalleves » Tejszínes eperkrém-leves » Sörgulyás bográcsban
» Zöldséges halleves » Tejfölös karalábé leves » Fokhagyma-krém-leves » Baglyos aszaltszilvás leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.