| Baglyos aszaltszilvás leves receptLevesek Hozzávalók: Hozzávalók: fél kiló füstölt disznóhús 2 evőkanál rizs 1 sárgarépa 15 szem aszalt szilva só rántás (liszt,zsír,cukor) tejföl Elkészítés: Elkészítés: Feltesszük főni a füstölt húst. A répát zsíron megpároljuk és ha a hús megfőtt,összeöntjük. Megmossuk a rizst és azt is hozzátesszük. Hozzátesszük az aszalt szilvát is. Rántást készítünk,egy kevés cukrot teszünk hozzá (én glukononnal csináltam) és hozzáöntjük a leveshez. Fűszerezünk. Újra felfőzzük és ha kész,tejföllel tálaljuk. Igazán érdekes ízű így együtt az egész :) A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |