| Misoshirú /Japán/ receptLevesek Hozzávalók: 6 személyre: 1,5 L csirke vagy hal alaplé 18 gyöngyhagyma 1 julienne-re szeletelt póréhagyma 1 kockára vágott fehérrépa 500 ml bambuszrügyek 250 ml kockára vágott kemény szójatúró (tofu) 170 gr szárított,reszelt tonhal Elkészítés: A lét egy nagy fazékba öntjük. Hozzáadjuk a hagymát,póréhagymát,fehérrépát, felforraljuk. Addig főzzük amíg a répa meg nem fő. Hozzáadjuk a bambuszt, tofut és a tonhalat. 5 percig főzzük. Nagyon forrón tálaljuk. Jó étvágyat! Tanácsok: Szárított tonhal a keleti élelmiszerboltokban kapható! Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Donyta Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |