| Bőséges zöldséges ragus hús receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg baromfi vagy sertés hús olaj 4-5 fej vöröshagyma 2 petrezselyemgyökér 4 sárgarépa 2 karalábé 1 zellergumó 80 dkg gomba (lehet sampion, vagy csiperke is) 80 dkg zöldborsó frissen darált bors sok petrezselyemzöld só tejszín Elkészítés: Pirítsuk a hagymát üvegesre, majd adjuk hozzá a húst és pörköljük meg, vagyis addig süssük kis lángon, amíg ki nem ereszti a levét és barnára nem pirul. Majd hígítsuk fel vízzel és hagyjuk főni. A gombát is dinszteljük és pirítsuk, majd daráljunk rá borsot, aztán sózzuk meg. Mielőtt teljesen átsülne a hús adjuk hozzá a zöldséget, majd fűszerezzük és végezetül pedig tejszínnel ízesítsü A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |