Tutireceptek.hu fejléc

Boros Csirkecomb római tálban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
8-10 szelet bacon
fűszerek
2 dl száraz fehérbor
2 dl tejföl

Elkészítés:
A húst enyhén besózom, hagyom állni. Az előzőleg beáztatott római aljára bacont teszek, rá a húst, a tetejére ismét bacont. Ráöntöm a bort, és hideg sütőben kezdem párolni. Mikor megpuhult a hús, kiveszem a tálból, az ottmaradt lébe belekeverem a tejfölt, visszateszem a combokat (és a szalonnát). Rövid időre visszateszem a sütőbe.
Burgonyapürével szoktam tálalni.

Tanácsok:
További recepteket a naplóimban találhattok. :-)


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecomb » Vörösboros meggyleves » Vörösboros nyúlgerinc » Római tálban sült csirke
» Csirkecomb kertészné módra » Sertéshava római tálban » Csabai csirkecomb » Ananászos csirkecomb
» Római ragu » Fehérboros-narancsos puncs » Római rakottas » Göngyölt csirkecombok
» Tejfölös csirkecombok » Romai talban keszitett.. » Csomboros-lencsés káposzta » Tejfölös csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.