Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros-narancsos puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Puncshoz:

750 ml fehérbor
375 ml tojáslikőr
500 ml narancslé

Habhoz:

500 ml hideg habtejszín
2 tasak Habfixáló
3 tasak Vanillincukor
Kevés őrölt fahéj

Elkészítés:
A puncshoz a hozzávalókat egy főzőedénybe öntjük, felforraljuk, majd előmelegített poharakban elosztjuk. Közben a tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük. A tejszínhabot habzsákba töltjük, és a poharakban a habot egyenletesen elosztjuk, tetejét ízlés szerint fahéjjal meghintjük.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» új téli puncs » Hideg krémpuncs » Böbe féle puncsos » Puncsos mignon
» Borpuncs » Vörösboros puncs 2 » Karácsonyi csillagpuncs » Sütés nélküli puncskocka
» Karácsonyi almapuncs » Puncs torta » Puncsos piskótatekercs » Tojáspuncs
» Ananászos-gyömbéres puncs » Babapiskótás puncsszelet » Rumpuncsos madártej » Omlós puncsos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.