Tutireceptek.hu fejléc

Borjúragu leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg borjúhús,
25 dkg borjúcsont,
1-1 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér,
1 zellergumó,
1 kis fej kelkáposzta,
4-5 goma,
1 fej hagyma,
1 zöldpaprika,
só,
bors,
olaj,
citromlé.

Elkészítés:
A csontot főni tesszük a hagymával, zöldpaprikával és pár szem borssal.
A borjúhúst apróra vágjuk, a megtisztított zöldséget és a gombát, a kelkáposzta sárga közepét vékony szeletekre vágjuk és mindezt olajon pároljuk.
Amikor megpuhult, megszórjuk liszttel, jól összekeverjük, rászűrjük a csontlevet és tovább főzzük még tíz percig.
Aki szereti, citromlével savanyíthatja.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg uborkaleves » Rókabomba leves » Burgonyaleves(zelleres) » Rongyleves
» Zöldségleves zabgaluskával » Dettuska tárkonyos levese » Tejfölös burgonyakrémleves » Burgonyaleves korianderrel
» Gyergyói kaporleves » Kelbimbó krémleves » Túrós köles gombócleves » Borsós raguleves
» Könnyed spárgaleves » Csirkeleves gourmand módra » Csicsókaleves kolbásszal » Vaníliás nyári almaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.