Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös burgonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 főre:
• 60 dkg burgonya
• 1 kis fej vöröshagyma
• tengeri só
• 1 dl tejföl
• fehér bors
• szerecsendió
• olaj

Elkészítés:
• A burgonyát és a hagymát meghámozzuk. A hagymát finomra, a burgonyát kockára vágjuk. A hagymát nagyon kevés olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, majd felöntjük másfél liter vízzel. Puhára főzzük, leturmixoljuk, frissen őrölt fehér borssal és szerecsendióval ízesítjük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: brájgátta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös csirkepaprikás » Bögrés-tejfölös meggyes » Tejfölös, kapros hús » Tejfölös-kapros gombaleves
» Tejfölös karaj » Tejfölös-sajtos pogácsa » Tejfölös mártogatós » Burgonyakrémleves
» Tejfölös cukkini lepény » Kekszes, tejfölös szelet » Tejfölös - rakott hús » Gyors tejfölös pogácsa
» Tejfölös lepény » Tejfölös-tejszínes piskóta » Tejfölös, gombás nyelv » Tejfölös bableves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.