Tutireceptek.hu fejléc

Rongyleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 tojás
3 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt
2 kiskanál köménymag


Elkészítés:
Az olajba beleszórjuk a köménymagot és addig pirítjuk, míg pattogni kezd.
Ekkor hozzáadjuk a lisztet és barna rántást készítünk.
Ezután felengedjük 1,5 liter vízzel, sózzuk, és 10 percig főzzük.
Aki nem szereti a levesben a köménymagot az ekkor szűrje le.
Végül belecsurgatjuk a megsózott, felvert tojásokat és még 1-2 percig főzzük.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Adonyi révészleves struccból » Minestrone » Brokkoli krémleves Ágitól » Sütőtök krémleves a' la Cuci
» Gombás burgonyaleves » Tokaji borleves mazsolával » Fülesleves » Gyors gofri :)
» Póréhagymaleves sajtgombóccal » Szerb csorba » Burgonyaleves bográcsban » Zöldborsós gombaleves
» Sütõtök leves » Balatoni halászlé 1. » Petrezselymes krémleves » Resztelt májleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.