| Vaníliás nyári almaleves receptLevesek Hozzávalók: kb. 1 kg nyári alma cukor fahéj, szegfűszeg, víz citromlé 1 cs. van. pudingpor tej Elkészítés: Az almákat megpucolom, kimagozom, majd citromlével meglocsolom, hogy ne barnuljon meg. Felteszem főni, cukrozom, fűszerezem, majd amikor megfőtt, a tejjel és a vaníliás pudingporral "behabarom". Egyet forralok rajta, és ha kicsit sűrűnek találom, akkor tejjel hígítom. Tányérba szedem és tejszínhabbal díszítve, fahéjjal megszórva tálalom. Tanácsok: Lehet hidegen és melegen is fogyasztani. Édesítővel készítve cukorbetegeknek, diétázóknak is nyugodt szívvel ajánlom. A receptet beküldte: Pné Veronika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |