| Borsóval töltött karaj receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg karaj 30 dkg darált hús, 1 fej hagyma, Fokhagyma, Só Bors, Pirospaprika Kevés olaj 25 dkg borsó Reszelt sajt Petrezselyem 2 db tojás Elkészítés: A darált húsból, hagymából, fokhagymából ragut csinálunk, fűszerezzük, de csak pár percig főzzük össze, majd ha kihűlt, hozzáadunk 1 nyers tojást. 25 dkg borsót kevés olajon megpárolunk, szintén pár percig, enyhén sózzuk, petrezselyem levelet aprítunk rá, mikor kihűlt, belekeverünk egy nyers tojást. A karajt felszeleteljük, de vigyázunk arra, hogy az alját ne vágjuk el. Megtöltjük felváltva a szeleteket. Hús, borsó, hús, borsó...... A tetejét hústűvel összefogjuk, becsomagoljuk alufóliába, majd 1,5 óra alatt megsütjük. Kicsomagoljuk az alufóliából, megszórjuk sajttal, majd pár percre visszatesszük a sütőbe. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |