Tutireceptek.hu fejléc

Borsóval töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj
30 dkg darált hús,
1 fej hagyma,
Fokhagyma,

Bors,
Pirospaprika
Kevés olaj
25 dkg borsó
Reszelt sajt
Petrezselyem
2 db tojás

Elkészítés:
A darált húsból, hagymából, fokhagymából ragut csinálunk, fűszerezzük, de csak pár percig főzzük össze, majd ha kihűlt, hozzáadunk 1 nyers tojást. 25 dkg borsót kevés olajon megpárolunk, szintén pár percig, enyhén sózzuk, petrezselyem levelet aprítunk rá, mikor kihűlt, belekeverünk egy nyers tojást. A karajt felszeleteljük, de vigyázunk arra, hogy az alját ne vágjuk el. Megtöltjük felváltva a szeleteket. Hús, borsó, hús, borsó......
A tetejét hústűvel összefogjuk, becsomagoljuk alufóliába, majd 1,5 óra alatt megsütjük. Kicsomagoljuk az alufóliából, megszórjuk sajttal, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött szendvics » Borsós karaj » Karajcsíkok fügés raguval » Vega töltött burgonya
» Töltött kagylótészták » Túróval töltött gombafejek » Diós töltött káposzta » Töltött gomba "Vera módra"
» Pudinggal töltött kalács » Töltött rántott tojás » Töltött karaj, másképpen » Rántott karaj tepsiben
» Sajttal töltött borjúrolád » Töltöttkáposzta » Töltött kacsa (4személyre) » Rizzsel töltött paprika


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.