| Tepsiben sült sajtos karaj receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg sertés rövidkaraj 3 csipet só 2 ek tejföl 4 ek mustár 2.5 ek napraforgó olaj bors ízlés szerint 25 dkg sajt (reszelt) Elkészítés: A húst felszeleteljük kb. centi vastagra, kiklopfoljuk, majd besózzuk. A tejfölt, mustárt, étolajat, borsot alaposan összekeverjük. A husi mindkét oldalát bekenjük ezzel a keverékkel és úgy tesszük tepsibe, hogy ne fedjék egymást. Ráreszeljük a sajtot és betakarjuk alufóliával. Lehet fedeles tepsiben vagy jénai tálban is készíteni, a lényeg, hogy fedjük le. Tanácsok: Kb. 180 °C-os (gázsütőnél 4-es fok) sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |