Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi betyárleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tk olaj
10 dkg füstölt kenyérszalonna vagy
15 dkg bacon
25 dkg gomba
1 mokkáskanál csípős paprika krém
1 tasak Knorr Alföldi gulyásleves(lehet házikészítésű)
1 ek tejföl

Elkészítés:
Az olajon kisütjük a kiskockákra vágott szalonnát. Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, paprikakrémet és addig pároljuk, míg levét teljesen elfőtte. Felöntjük 1 liter forró vízzel, hozzáadjuk a tasak tartalmát és a tasakon lévő utasítás alapján készre főzzük a levest. Tálalás előtt 1 evőkanál tejföllel dúsítjuk. Friss kis kockákra vágott paprikáéval, paradicsommal gazdagítjuk.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi pacalleves » Bakonyi csirkemell 2. » Bakonyi betyár leves » Bakonyi metélt
» Bakonyi sertésragu » Bakonyi sertéscsíkok » Bakonyi húsos leves » Bakonyi sertésszelet
» Bakonyi fácánmell » Csirkemell bakonyiasan » Bakonyi palacsintametélt » Bakonyi sertésborda
» Bakonyi palacsinta » Bakonyi pulykaleves » Hússzeletek bakonyi módra » Bakonyi rőzse


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.