Tutireceptek.hu fejléc

Andalúz leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg csicseriborsó
40 dkg marhahús
20 dkg szalonna
25 dkg zöldbab
1 kicsi cukkini
3 db burgonya
1 sonkacsont
1 kk pirospaprika


Elkészítés:
A csicseri borsót előző este bő vízben beáztatjuk.
1 liter vízben főzni kezdjük majd kis idő után hozzáadjuk a kockára vágott húst ,a kockára vágott szalonnát és a somkacsontot,takarék lángon 2 órát főzzük.
A zöldségeket tisztítjuk, feldaraboljuk és a levesbe tesszük,paprikával sóval ízesítjük .Ha a levét elfőnné akkor vízzel utántöltjük.Ha a zöldség is megfőtt tálajuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos fejtettbableves » Fűszeres almaleves » Málnakrémleves » Sütötökkrém leves
» Sajtos hagymaleves » Karfiolkrémleves » Burgonyakrémleves (4 főre) » Starnbergi sajtleves
» Boros körteleves » Mentás hagymaleves » Paprikás krémleves » Meggyleves egyszerűen
» Boszniai tojásleves » Gulyásleves gombával. » Pacalgombócleves » Gombaleves magyarosan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.