Tutireceptek.hu fejléc

Andalúz leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg csicseriborsó
40 dkg marhahús
20 dkg szalonna
25 dkg zöldbab
1 kicsi cukkini
3 db burgonya
1 sonkacsont
1 kk pirospaprika


Elkészítés:
A csicseri borsót előző este bő vízben beáztatjuk.
1 liter vízben főzni kezdjük majd kis idő után hozzáadjuk a kockára vágott húst ,a kockára vágott szalonnát és a somkacsontot,takarék lángon 2 órát főzzük.
A zöldségeket tisztítjuk, feldaraboljuk és a levesbe tesszük,paprikával sóval ízesítjük .Ha a levét elfőnné akkor vízzel utántöltjük.Ha a zöldség is megfőtt tálajuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke raguleves alapléből » Boros meggyleves » Gomba leves » Tojásfelhő leves
» Csípős savanyú leves » Tarhonyás zöldborsóleves » Gombaleves Juca módra » Savanyú uborkás raguleves
» Gombapüré leves » Strassbourgi zöldségleves » Marha farok leves » Kínai csípős leves
» Csirkecsontleves » Könnyű spárga leves » Karfiolkrémleves » Kínai kel leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.