Tutireceptek.hu fejléc

Málnakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg málna
2 dl tej
2 dl habtejszín
3 ek cukor
1 tasak vaníliás cukor
1 tasak főzés nélkül készítendő vaníliás pudingpor
díszítéshez: citromfűlevél és pár szem málna

Elkészítés:
A megmosott málnát összeturmixoljuk a tejjel, a tejszínnel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a pudingporral. Pár szemet elveszünk a málnából turmixolás előtt a díszítéshez. A krémlevesünket érdemes átszűrnünk, hogy a málnamagoktól megszabaduljunk!! Legalább 2 órára behűtjük.
Díszíthetjük mandulaforgáccsal és pár szem málnával, vagy esetleg tejszínhabbal.....


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnakrémleves hidegen » Vörösboros málnakrémleves » Tejszínes málnakrémleves » Gombaleves májgaluskával
» Krémleves sütőtökből » Saláta újra tervezve » Mézes eperkrém leves » Szederkrémleves
» Amerikai sütőtökleves » Vöröslencse krémleves » Zöldségfasírt máshogy » Savanyú zöldbableves
» Szilvaleves » Zalai erdésztokány » Könnyed spárgaleves » Segesvári egresleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.