| Almás karottalé (4-6 adag) receptItalok, koktélok Hozzávalók: 40 dkg karotta 40 dkg savanykás, aromadús alma egy citrom leve méz (ízlés szerint) ásványvíz citromkarikák a díszítéshez Elkészítés: -4-6 hosszúkás poharat behûtünk -A karottát megtisztítjuk, megmossuk és apróra daraboljuk -Az almát meghámozzuk, megmossuk, 4 felé vágjuk, eltávolítjuk a csutkáját -A karotta és az alma levét elektromos gyümölcscentrifugával sûrítjük, citromlével és mézzel ízesítjük, majd jól behûtött ásványvízzel hígítjuk. A poharak szélére feltûzün 1-1 citromkarikát. - Tanácsok: Ez az ízletes, vitamindús frissítõ ilyenkor õsszel különösen használ a fáradt ember szervezetének. A receptet beküldte: tigirl17 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |