| Zöldséges-májas töltött dagadó receptHúsételek Hozzávalók: 1 sertésdagadó 2 sárgarépa 2 fehérrépa 1 kisebb zeller 2 tojás 1/4 kg máj só bors olívaolaj 20 dkg csiperkegomba Elkészítés: A dagadót felszúrjuk óvatosan (ha nem tudjuk megcsinálni, kérjük meg a hentest!). A zöldségeket egészen apró, 1-3 mm-es kockákra vágjuk. A májat is felvágjuk minél apróbbra. A zöldségeket és a májat megpároljuk-pirítjuk az olívaolajon, sózzuk, borsozzuk. A májas zöldséget kihűtjük, hozzákeverjük a tojásokat. Megtöltjük a dagadót, a végét lezárjuk egy hústűvel. Sűrűn locsolgatva készre sütjük. Kb. 15 perc pihentetés után felszeleteljük. A receptet beküldte: ajren Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |