Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges-májas töltött dagadó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 sertésdagadó
2 sárgarépa
2 fehérrépa
1 kisebb zeller
2 tojás
1/4 kg máj

bors
olívaolaj
20 dkg csiperkegomba

Elkészítés:
A dagadót felszúrjuk óvatosan (ha nem tudjuk megcsinálni, kérjük meg a hentest!).
A zöldségeket egészen apró, 1-3 mm-es kockákra vágjuk. A májat is felvágjuk minél apróbbra.
A zöldségeket és a májat megpároljuk-pirítjuk az olívaolajon, sózzuk, borsozzuk.
A májas zöldséget kihűtjük, hozzákeverjük a tojásokat.
Megtöltjük a dagadót, a végét lezárjuk egy hústűvel.
Sűrűn locsolgatva készre sütjük.
Kb. 15 perc pihentetés után felszeleteljük.


A receptet beküldte: ajren


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött olasz tésztahajók » Töltött padlizsán update 1 » Töltött paprika hús nélkül » Sült töltött zsömle
» Galyasági töltött pecsenye » Töltött patisszon » Töltött pizza (calzone) » Töltött gombafejek
» Csirkemájjal töltött gomba » Túróval töltött burgonya » Töltött fasírt » Vecsési töltött hús
» Töltött kacsa » Töltött csirkecomb » Sajttal töltött tojás » Töltött mángold


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.