Tutireceptek.hu fejléc

Töltött kacsa recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
i--egész kacsa//pecsenye//
3zsömle
3tojás
10 dk--gomba
1egész narancs
3-4alma

órölt töltelékfüszer
bors--tárony --foghagyma. rozmaring

Elkészítés:
a kacsát kivül belül árpucolva félretesszük, pici olajon átfuttatjuk a gombát, pici hagymát kockára aláteszünk ,a vizbe -vagy pici tejbe áztatott zsömlét összakeverjüka gombával-amibe szórunk töltelékfüszert borsot és a 3--egész tojást, a kacsabelsejét megtöltjük. és tepsibe téve egy kis fehér bort öntünk alá-- sózzuk borsozzuk, melléteteszük a narancsot foghagymát, és oldalához a 4--dr-almát --letereintsük fóliával, amikor már majd nem kész a fóliát levéve jó ropogósra sütjük--

Tanácsok:
ne hizott kacsát töltsünk--

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: imarton


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött lángos » Hússal töltött gombafejek » Az én töltöttkáposztám » Töltött tojás paleosan
» Töltött csörögefánk » Töltött szűzpecsenye » Dióval töltött alma » Sült kacsa
» Töltött sertéssült » Borsóval töltött karaj » Tojással töltött fasírt » Sült kacsamell
» Töltött csirkemell » Töltött fasírttekercs » Töltött csirkecomb » Töltött papucs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.