| Töltött kacsa receptEgytálételek Hozzávalók: i--egész kacsa//pecsenye// 3zsömle 3tojás 10 dk--gomba 1egész narancs 3-4alma só órölt töltelékfüszer bors--tárony --foghagyma. rozmaring Elkészítés: a kacsát kivül belül árpucolva félretesszük, pici olajon átfuttatjuk a gombát, pici hagymát kockára aláteszünk ,a vizbe -vagy pici tejbe áztatott zsömlét összakeverjüka gombával-amibe szórunk töltelékfüszert borsot és a 3--egész tojást, a kacsabelsejét megtöltjük. és tepsibe téve egy kis fehér bort öntünk alá-- sózzuk borsozzuk, melléteteszük a narancsot foghagymát, és oldalához a 4--dr-almát --letereintsük fóliával, amikor már majd nem kész a fóliát levéve jó ropogósra sütjük-- Tanácsok: ne hizott kacsát töltsünk-- Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: imarton Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |