| Sajttal töltött tojás receptTojásételek Hozzávalók: 8 tojás 15 dkg tejszínes krémsajt 10 dkg mascarpone 1 csipet fűszerpaprika 1 evőkanál finomravágott petrezselyem 1 kávéskanál fehérborecet só őrölt fehér bors A tálaláshoz citromkarikák 1 fej saláta tetszés szerinti zöldségek Elkészítés: 1. A tojásokat főzze keményre. Hideg vízben jól hűtse le, majd hámozza meg, vágja ketté, óvatosan vegye ki a sárgáját. (A fehérjedarabok hegyes végéről vágjon le vékony lapot, hogy a tojás ne billegjen). 2. A tojássárgáját villával törje össze, keverje bele a kétféle sajtot, és közben szórja hozzá a finomra vágott petrezselymet meg a fűszerpaprikát. Ízlés szerint sózza, borsozza. 3. Az elkészült keveréket kanalaza csillagcsőrös nyomózsákba, és töltse a fél tojásfehérjékbe. Egy-ey citromkarikára helyezve, a zöldségekkel tálalja Tanácsok: Húsvétra nagyon izléses, mutatós az asztalon. Máskor egytál ételnek is finom, egészséges. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 332 kcal A receptet beküldte: GILL Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |