| Zöldséges bulgur virslivel receptZöldséges ételek Hozzávalók: 2 bögre bulgur 25 dkg fagyasztott kukorica és zöldborsó 1 szál póréhagyma 1 gerezd fokhagyma pár csepp citromlé 1 chili paprika 2 pár virsli só bors kakukkfű rozmaring 1 ek sűrített paradicsom kevés olaj Elkészítés: Egy kevés olajon futtassuk meg a zöldjével együtt felkarikázott póréhagymát, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a bulgurt, a paradicsompürét és a fűszereket, valamint a fokhagymát. Keverjük jól át és öntsük fel 2x mennyiségű, azaz 4 bögre vízzel. Hagyjuk fedő alatt felforrni, majd tegyük bele a zöldségeket és a felkarikázott virsliket. Újból forraljuk fel, majd azonnal zárjuk el és hagyjuk, hogy fedő alatt bedagadjon a tört búza. Tálaláskor pár csepp citrommal bolondítsuk meg. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |