Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges sertésragu recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
20 dkg gomba,
50 dkg sertéslapocka,
2 db paradicsom,
1 csokor petrezselyem,
3 evőkanál olaj,
1 teáskanál ételízesítő,
20 dkg mélyhűtött kukorica,
20 dkg mélyhűtött zöldbab,
15 dkg rizs.

Elkészítés:
Előkészítés: A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és negyedekre vágjuk. A húst megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, felaprítjuk. A petrezselymet apróra vágjuk.

Az olajat felhevítjük, a hagymát üvegesre megfuttatjuk, majd rátesszük a húst, és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3-4 dl vízzel, és letakarva pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a mélyhűtött kukoricát, a zöldbabot, a gombát, a rizst és a paradicsomot. Jól összekeverjük, és készre főzzük. Tálalás előtt megszórjuk petrezselyemmel.

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésragu bográcsban » Zöldséges gombakrémleves » Céklás zöldséges rizsköret » Zöldséges "fasírt"
» Friss zöldséges fasírt » Zöldséges céklaleves » Babos-zöldséges pulykacomb » Zöldséges-húsos ragu
» Zöldséges-húsos nyárs » Gombás sertésragu » Zöldséges csirkezúza » Zöldséges halleves
» Zöldséges kukoricafasírt » Zöldséges krumpli » Zöldséges pite » Zöldséges Risotto


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.