| Zöldséges sertésragu receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 20 dkg gomba, 50 dkg sertéslapocka, 2 db paradicsom, 1 csokor petrezselyem, 3 evőkanál olaj, 1 teáskanál ételízesítő, 20 dkg mélyhűtött kukorica, 20 dkg mélyhűtött zöldbab, 15 dkg rizs. Elkészítés: Előkészítés: A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és negyedekre vágjuk. A húst megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, felaprítjuk. A petrezselymet apróra vágjuk. Az olajat felhevítjük, a hagymát üvegesre megfuttatjuk, majd rátesszük a húst, és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3-4 dl vízzel, és letakarva pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a mélyhűtött kukoricát, a zöldbabot, a gombát, a rizst és a paradicsomot. Jól összekeverjük, és készre főzzük. Tálalás előtt megszórjuk petrezselyemmel. Elkészítési idő: 1 perc A receptet beküldte: Lolita63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |