| Mexikói bulgur (vegan) receptEgytálételek Hozzávalók: 2 gerezd fokhagyma 2 ek. olívaolaj 3 db aszalt paradicsom 75 g bulgur 120 g kukorica (konzerv) 120 g bab (konzerv) 1 szál újhagyma 350 ml zöldségalaplé őrölt római kömény, só, bors, chili 1 db érett avokádó Elkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk, és kissé megpirítjuk olívaolajon. Ezután beletesszük a babot, kukoricát, újhagymát, a feldarabolt aszalt paradicsomot, és a bulgurt. Felöntjük zöldségalaplével, és ízlés szerint fűszerezzük. Kb. 20 percig főzzük, közepes lángon fedő alatt. Ha megfőtt, hozzáadjuk a kis kockákra vágott avokádót. A receptet beküldte: Winter Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |