| Fincsi zöldséges saslik receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csirkemellfilé fél kg vöröshagyma 4 db paprika fél kg paradicsom 30 dkg gomba 2 db karalábé só cayenne bors fehérbors 1 deci száraz fehérbor 1 deci light főzőtejszín Elkészítés: A húst kockákra vágjuk, megszórjuk sóval, cayenne borssal, fehérborssal és ráöntjük a bort és a tejszínt. Néhány órahosszát pácoljuk. Kockákra daraboljuk a zöldségeket és pácikákra váltogatva felhúzzuk őket a hússal együtt. Tepsibe rakjuk a nyársakat, ami hozzávalót nem használtunk fel, melléjük tehetjük. Közepesen forró sütőben alufóliával lefedve sütjük 3/4 órát, utána levesszük a fóliát, esetleg leöntjük róla a levet és megpirítjuk. Tanácsok: Én joghurtos uborkasalátával enném, de magában is finom. A receptet beküldte: Bettyboop Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |