Tutireceptek.hu fejléc

Veserizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg vese
35 dkg rizs
olaj
10 dkg gomba
1 fej hagyma
10 dkg kemény sajt
só,bors majoranna

Elkészítés:
A vesét alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk.Az olajban megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát és a gombát, rátesszük a vesét és néhány percig pároljuk.Ezután hozzáadjuk a rizst és a fűszereket, megsózzuk, föleresztjük kevés melegvízzel és puhára pároljuk. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárgaragu » Csángó gulyás egyszerűen » Tarkababos egytál bulgurral » Muszaka (rakott padlizsán)
» Töltöttkáposzta » Darálthúsos penne » Hurkás rakott krumpli » Sonkás-hagymás lepény
» Húsmentes rakott krumpli » Burgonyaleves darált hússal » Bográcsos gulyás belsőséggel » Tojásos-medvehagymás galuska
» Színes zöldségek rétegezve » Rakott krumpli Belga módra » Körmös pacal » Holland rakott tojás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.