Tutireceptek.hu fejléc

Spárgaragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
80 dkg spárga
1/2 liter húslé
1/2 narancs héja nem reszelve!
kevés só
késhegynyi őrölt szerecsen dió
kevés bors
2 evőkanál liszt
300 ml főző tejszín

Elkészítés:
A spárgát megpucolom és kisebb darabokra vágom.
Beleteszem a húsleves alapba,kicsit főzöm majd beleteszem a narancs héját,a szerencsendiót,a sót és a borsot.
Mikor a spárga megpuhul,kiveszem a narancs héjat.
A végén a liszttel elkevert tejszínnel besűrítem.


A receptet beküldte: Chrystal


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos spárgaragu » Brokkolis krumplifelfújt » Sáfrányos rizottó » Provence-i csirketál
» Kocsmáros tokány » Gombás tepsis burgonya » Sajttekercs (Nóri féle) » Káposztás sztrapacska II.
» Húsmentes rakott krumpli » Csípős töltött burgonya » Spenótos rakott tészta » Tojástorta
» Rakott krumpli cukkinivel » Hortobágyi húsos gombóc » Vadas marhatokány » Muszaka burgonyapéppel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.