Tutireceptek.hu fejléc

Csángó gulyás egyszerűen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5 kg marhalábszár
30 dkg vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 ek pirospaprika
3 kk köménymag
1 kg gomba
1 kg savanyú káposzta
5 dl száraz fehér bor
5 dl tejföl
só, bors, tárkony

Elkészítés:
Alapnak marhapörköltet készítünk.
Mikor a hús már majdnem puha, adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a savanyú káposztát.
Főzzük tovább 30-40 percig, majd adjuk hozzá a bort és ízlés szerint a tárkonyt.
Összerottyantjuk és melegen tejföllel, puha kenyérrel kínáljuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós lepény egyszerűen » Sörgulyás bográcsban » Szegedi marhagulyás » Gulyásleves bográcsban
» Gulyásleves gombával. » Csülkös gulyás bográcsban » Sörös zöldséggulyás » Cibere leves egyszerüen
» Paprikás kolbászgulyás » Halászlé egyszerüen » Gyergyói gulyásleves » Rizses hús egyszerűen
» Palócgulyás » Erdélyi gulyásleves » Jégkrém torta egyszerűen! » Tenkesgulyás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.