| Új Nokedlis lecsó receptEgytálételek Hozzávalók: 60-60 dkg zöldpaprika és paradicsom 1 fej vöröshagyma olaj őrölt bors só A galuskához 4 tojás 15-20 dkg liszt 1 evőkanál olaj só Elkészítés: ELKÉSZÍTÉS A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 500 kcal A receptet beküldte: madar6@freemail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |