| Lecsós ponty receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg pontyfilé, só, kicsi liszt, 4 csapott kanál pirospaprika, örölt bors, 6 evôkanál olaj, 8-10 dkg füstölt szalonna, 1 vöröshagyma, 5-6 húsos paprika, kb 8 paradicsom Elkészítés: A pontyot lebôrözzük.Egyforma szeletekre vágjuk,megsózzuk.A lisztet, fele pirospaprikaval,borssal izes?tjük.Ebbe beleforgatjuk a halat,majd olajban megsütjük. Serpenyôben a szalonnát kiolvasztjuk,karikára vágott hagymat megpirítjuk benne.Beleszórjuk a maradék pirospaprikát,és beletesszük a kockára vágott paprikát,paradicsomot.Kevergetve kb.20 percig sütjük,közben sózzuk. Tanácsok: Sós burgonyával tálalom. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: Jeannie Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |