Tutireceptek.hu fejléc

Töltött vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
2 zsemle
2 tojás
2 csomó kapor
10 dkg vaj
zsemlemorzsa, só, bor, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A darált húsból, az áztatott zsemléből, a tojásból, a fűszerekből a szokásos módon fasírtot készítünk.
A kaprot apróra vágjuk és a vajjal jól kikeverjük.
A húsmasszából pogácsákat készítünk, mindegyik közepébe teszünk egy darabka kapros vajat és zsemlemorzsába mártva kisütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött hal » Almával töltött camembert » Hússal töltött patiszon » Gombócos töltött káposzta
» Nyári töltött cukkíni » Gesztenyés töltött karaj » Gombával töltött burgonya » Töltött fasírttekercs
» Töltött-rántott kifli » Diós-töltött nápolyi » Sült töltött birsalma » Szerb töltött paprika
» Andi töltött ostyája » Töltött burgonyák » Sütőtökös töltött krumpli » Töltött parika 90 naposra


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.