Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött burgonya recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
8 db nagyobb burgonya
20 dkg gomba
1 csokor petrezselyem
2 dl tejföl
2 dkg vaj
olaj

bors

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk és kivájjuk.
A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk.
A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük.
Tejföllel meglocsolva sütjük meg.


A receptet beküldte: Tikky


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mediterrán töltött kenyér » Töltött padlizsán bundában » Finom burgonyasaláta » Töltött dagadó
» Húsos burgonyás gomboc » Gombával töltött tök » Fonott, töltött kalács » Burgonyakrémleves
» Gyergyói burgonya » Gombás burgonyarolád » Dán burgonyasaláta » Fincsi töltött tök
» Töltött karalábé (Update1) » Hagymás-burgonyás csipetke » Újburgonyaleves virslivel » Káposztás burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.