| Töltött karaj, másképpen receptHúsételek Hozzávalók: 1kg karaj 40 dkg füstölt sajt 40 dkg backon,vagy fött császár szalonna só bors margarin Elkészítés: A húst jól kikloffolom.Sózom,borsozom. A sajtot annyifelé vágom amennyi szelet hús lett. a szalonnát is elosztom ennyi felé. A húsokat kiteritem,beleteszem a sajtot,és a szalonnát.Feltekerem.És fogpiszkálóval megtüzőm. kivajazott jénai tálba teszem,és megsütöm. Tanácsok: Nekem mindig van a fagyaztóban előre elkészitve.Ha hirtelen vendégek jönnek,csak előkapom és megsütöm. A lényeg az,hogy mikor beteszem a fagyiba,1 tálcán egymástól távol fagyasztom le őket. És csak miután megfagytak,azután rakom öket össze 1 zacsiba Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: era... Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |