| Tojásos-lecsós gomba receptEgytálételek Hozzávalók: 25 dkg gomba, 25 dkg zöldpaprika, 10 dkg füstölt szalonna, 2 db paradicsom, 2 közepes nagyságú vöröshagyma, 4 db tojás, só, bors, pirospaprika . Elkészítés: A szalonnát kockákra vágjuk és kiolvasztjuk, majd a pörcöt kiszedjük és félretesszük. A zsírban a vékonyra szeletelt hagymát megfonnyasztjuk, a megtisztított, felszeletelt gombát rászórjuk, és kb. 5 percig pároljuk. Beletesszük a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával meg borssal, majd zsírjára sütjük. Végül a felvert tojásokat ráöntjük, és addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |