Tutireceptek.hu fejléc

Tojasos kalacs recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
1rud parizel
4drb fot tojas
2drb nyers tojas
10 evokanal liszt
1 piros kapia
1 szal kolbasz
so bors izles szerint

Elkészítés:
mindent kockara felvagunk fot tojast,kolbaszt,parizelt,piros kapiat(paprika)ezt egy talba osszekeverjuk a nyers tojasal es a lisztel,fuszerekel hogy jol aljon osze.Kalacs suto plebe foliat teszunk belerakjuk a maszat es beteszuk a lerbe sulni.Sulesi ido 20 perc a teteje amikor szep piros kiveszuk a sutobol es kiboritjuk egy lapitora,amikor kihult felszeleteljuk es lehet fogyasztani.Nagyon finom hideg etel

Tanácsok:
erdemes kiprobalni

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: palfinoemi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nagyon puha mézes kalács » Tojásos makaróni » Tojásos, sonkás saláta » Tojásos zabkása
» Tojásos nokedli salátával » Édesség maradék kalácsból » Puha mézeskalács II. » Almás kalács
» Marcipános kalács » Tükörtojásos pirítós » Kelt Ostoros kalács » Mézeskalács - a' la Hugi
» Tojásos álom » Húsvéti töltött kalács » Mézeskalács :) » Kifordított kalács


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.