Tutireceptek.hu fejléc

Chilis gombás pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja
25 dkg gomba V. kozerv
1 kisebb vöröshagyma
1 EK zsir
1 dl bor
chilipor
őrölbors


Elkészítés:
Egy tűzállóedénybe egymásmellé teszem a befüszerezett hús szeleteket, ráteszem a vékony szeletekre vágott hagymát, és a felszeletelt gombát, az egészet megszorom chiliporral,majd ráöntom a bort,/esetleg a gomba levét vagy 1 dl vizet/ alufoliával letakarom,1 órat közepes lángon
párolom,majd leveszem a fóliát és megpiritom.

Hagymás tört burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás búbos karaj » Borivók Pecsenyéje » Gombás bab » Paradicsom gombás tojással
» Tejfölös-gombás húsfalatok » Chilis fügelekvár » Gombás töltött cukkini » Gombás-tejszínes penne
» Gombás rakott palacsinta » Gombás - sajtos pulykamell » Gombás curry zöld rizzsel » Gombás hagymaleves
» Hagymás- gombás csirkemell » Húsos-gombás kagylótészta » Csirkés -Gombás batyu » Gombás-hagymás lepény


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.