Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines gombás sonkás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell
20 dkg gomba
10 dkg sonka
5 dkg husos szalonna
2 dl tejszin
15 dkg trappista sajt
3 tojás sárgája
só, bors, étolaj

Elkészítés:
A csirkemelleket nagyobb darabokra vágjuk és egy közepes jénaiba helyezzük. Sózzuk, borsozzuk alufóliával letakarjuk és nagy lángon kb 20 percet pároljuk a sütőben.

Ez alatt az idő alatt elkészítjük a többi hozzávalót. A felkockázott gombát, sonkát, szalonnát egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk

A tejszint egy edénybe öntjük és beleteszük a tojássárgákat, jól összekeverjük a sajtot belereszeljük, összekeverjük.

A csirkemellet kivesszük a fóliát levesszük róla és ráöntjük a gombás szalonnás sonkás szószt és a tejszines sajtot. Annyi időre vissza tesszük amíg megpirul a teteje.

Tanácsok:
Az elkészült mennyiség 4 adag

Összes szénhidrát tartalma: 16 gramm

Elkészítési idő: 60 perc
Szénhidráttartalom: 4 gramm

A receptet beküldte: tundek


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás karfiol » Gombás szárnyas » Tejszínes-sajtos pecsenye » Gombás táskák
» Gombaszószos szelet » Sonkás vitamintál » Sonkás-tarjás batyu » Csirkemellfilé sonkában
» Sajttal rakott csirkemell » Gombás karfiol-tál » Csirkemelles tésztasaláta » Gombás-tejszínes szendvics
» Tejszínes kocka2 » Csirkemellsonka » Csirkemell barackosan » Tejszínes kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.