Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi karalábé saláta. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 fej friss, karalábé, 3 dkg. vaj, 2 cl. citrom lé,1 kiskanál porcukor, fél dl.olíva olaj (étolaj), csipetnyi só, 2 evőkanál majonéz.

Elkészítés:
A karalábékat megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk, majd a megforrósított vajban óvatosan megpároljuk. Ha a karalábé szeletek átüvegesedtek csipetnyi sóval megszórjuk, hozzáadjuk az olíva olajat, a citrom lét, a kiskanálnyi porcukrot, majd a majonézmártással is dúsítva készre pároljuk.

Tanácsok:
A kész salátát húsokhoz, sült és grillezett zöldségekhez kínáljuk.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos rakott karalábé » Karalábé töltve » Csőbensült sonkás karalábé » Kukoricás tavaszi saláta
» Tavaszi újhagyma saláta » Tavaszi húsgomboc » Tavaszi leves » Rizssaláta.
» Tavaszi sonkasaláta » Karalábés húsosfazék » Tavaszi újkrumpli » Tavaszi párolt csirkemell
» Tavaszi ragu zöldborsóval » Tavaszi saláta 2. » Zoldseges tavaszi tekercs » Tavaszi burgonya vacsora


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.