Tutireceptek.hu fejléc

Hamis töltött karalábé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 db karalábé (nagyságtól függően)
50 dkg darált hús
20 dkg rizs
1 közepes fej vöröshagyma

bors
ételízesítő
pirospaprika
1 csokor petrezselyem
2 dl tejföl
liszt a rántáshoz
zsiradék

Elkészítés:
A darált húst, rizst, fűszereket alaposan összekeverjük, és gombócokat formálunk.
A karalábét káposzta reszelőn lereszeljük, majd öntünk rá vizet, sót, és ételízesítőt teszünk bele. Ha felforrt beletesszük a gombócokat. Amíg fő, addig a zsiradékból és a lisztből rántást készítünk, a gombócokat mikor már puhák, kiszedjük.
A rántást simára keverjük a tejföllel, és a főzelék alapot berántjuk, vágott petrezselyemmel megszórjuk, a gombócokat visszarakjuk. Egyet rottyan, és kész.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött pizza (calzone) » Töltött alma » Körözöttel töltött paprika » Sajttal töltött pulykamell
» Hamis krémtúrós szelet » Grillázzsal töltött ostya » Töltött ostya 1. » Töltött nyúlcomb
» Májkrémmel töltött fánk » Hamis gyros » Gombával töltött tök » Töltött fasírt sonkával
» Töltött kínai kel » Töltött krumplis fánk » Gyulai töltött karaj » Túrós töltött karalábé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.