| Sztroganoff hús receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg sertes comb 20 dkg csaszarszalonna 30 dkg gomba 2 fej voroshagyma 1 kis uveg gyongyhagyma 1 csokor petrezselyem Csemege uborka-aranyaiban ugyanannyi Sargarepa 1 dl.feher bor So, bors Olaj 1/2 l tejszin(fozo) Elkészítés: Eloszor a pici kockara vagott csaszarszalonna darabokat kezdem dinsztelni, majd ra az osszevagott voroshagymakat, sistergesig, ezt kovetoen ra a husi, majd a zsuliennre vagott s.repa es paroljuk, fuszerezzuk. Mikor mar egy ideje rotyognak, jon a bor ala es lefedjuk. Az osszevagott petrezselymet beledobjuk, es a gombat es paroljuk. Amikor mar minden puha, raontjuk a tejszint es osszerottyantjuk. Tanácsok: Rizs kivalo koretnek :) Elkészítési idő: 55 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |