Tutireceptek.hu fejléc

Székelykáposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
pirospaprika, savanyú káposzta, tejföl, oldalas, füstölt kolozsvári szalonna, hagyma, ételízesítő, babérlevél, tejföl

Elkészítés:
Zsírban vagy olajban a hagymát üvegesre pároljuk és pirospaprikát keverünk hozzá. Az oldalast feldaraboljuk és a hagymához adjuk, megsózzuk, vizet öntünk rá és körülbelül egy órát pároljuk. Egy másik lábasban kevés vízzel megpároljuk a káposztát, majd összekeverjük a megpuhult hússal, tejfölt adunk hozzá és még pár percig főzzük.


A receptet beküldte: andland

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Székelykáposzta Update1 » Bográcsos székelykáposzta » Székelykáposzta light » Székelykáposzta gerslivel
» Diétás székelykáposzta » Székelykáposzta diétásan » Székelykáposzta másképp » Erdélyi székelykáposzta
» Székelykáposzta mifelénk » Csirkés karfiol » Zöldséges rakott krumpli » Betyáros
» Tarhonyás rakottas » Brokkolival töltött fasírt » Mortadella-tekercs » Bajor rakott hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.