Tutireceptek.hu fejléc

Mortadella-tekercs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
mortadella
krumpli
tojás
tej
parmezán
bazsalikom
paradicsompüré


Elkészítés:
200 g krumplit héjában megfõzünk, megtisztítjuk és megtörjük. Két kanálnyi parmezánt adunk hozza és pár apróra vágott bazsalikomlevelet (lehetõleg frisset). Fûszerezzük, 2 evõkanál paradicsompürét adunk hozza és egy pohár meleg tejet. A keveréket 7-8 közepes vastagságú mortadellára helyezzük, összegöngyöljük és fapálcikával rögzítjük. Egy lábosba 4 evõkanál paradicsompürét teszünk, 20-25 percig sütõben pároljuk.


A receptet beküldte: tigirl18


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Provance-i tojás » Húsos krumplis tepsis » Falusi rakott káposzta » Laskagomba pörkölt
» Mindent bele, úgy kell azt! » Az én töltöttkáposztám » Virsli baconba tekerve » Töltött paprika sülfe-főve
» Spenótos karfiol » Fokhagyma mártásom » Sonkába göngyölt kecskesajt » Milánói-szerű
» Sonkás zellerrakottas » Pozsonyi rizottó » Sajtos rakott tarhonya » Édes pörkölt - Japán recept


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.