Tutireceptek.hu fejléc

Betyáros recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 -1 kg marhahús,1/2 kg tarhonya,5-6 szem öklömnyi burgonya,2 paradicsom,2 sárga paprika,1 csípős paprika,2fej hagyma,só,fűszerpaprika,víz.

Elkészítés:
A pörköltet szokásos módon elkészítem.A tarhonyát világos barnára pirítom,rá teszem a felkockázott paradicsomot,paprikát fél fej hagymát és hozzá adom .Jól összeforgatom, majd az apró kockára vágott burgonyát hozzá teszem ,sózóm és 6 dl vízzel felengedem fedőt teszek rá és lassú tűzön párolom.Ha a tarhonya még kemény pótlom vízzel. Ha minden megfőtt összekeverem és úgy tálalom. Salátát,csalamádét és más savanyúságot adok mellé.

Tanácsok:
Mindenki saját ízlése szerint ízesítsen.Nagyon laktató étel.

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: Liliomfi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbableves betyárosan » Betyáros tarhonya » Betyáros rántott szelet » Süllő betyárosan
» Betyáros bolognai » Csirkepörkölt betyárosan » Medvehagymás krumpli csoda » Spenótos palacsintacsiga
» Görög aprópecsenye » Bolgár gyuvecs » Kifli feltét » Karfiolos tészta
» Krumpli "pizza" » Bolgár muszaka » Pikáns rizses lencse » Csőben sült krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.