| Szalonnás-hagymás virsli receptEgytálételek Hozzávalók: 3 pár virsli, 15 dkg szalonna, 1 nagy fej hagyma, olaj, bors, sajt,ketchup. Elkészítés: a virsliket ferdén kb:fél cm mélyen bevagdosom.A szalonnát kb:1.5 x 5cm-s csíkokra vágom.A szalonnacsíkokat a virsli mélyedésében rakom. Egy tűzálló tálban olajat melegitem és karikára vágott hagymát megpiritom benne.Erre teszem rá a szalonnás virsliket amit megborsozok. Sütőt 200-220 fokra előmelegitem és a virsliket megsütőm benne.Csak addig kell sütni ,míg a szalonna szép ropogós nem lesz! Tanácsok: elég laktató étel,de nagyon finom. Aki szereti az megszórhatja reszelt sajttal a tetejét és ketchup-t is lehet rá önteni! Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: ibolya58 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |