| Almás csirkemájas serpenyő receptEgytálételek Hozzávalók: 4 szép libamáj 50 dkg alma 4 evőkanál olaj 1 csokor zsálya 40 dkg csirkemáj só őrölt bors 1 dl almabor Elkészítés: Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás olajba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat. Öntsük rá az almabort, és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul. Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket, Köretnek ajánljuk mellé a hagymás tört burgonyát. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |