| Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral receptZöldséges ételek Hozzávalók: 50dkg csiperke gomba 1 fej vöröshagyma 0,3 cent oliva olaj= 3 evőkanál só+bors(ha van tarkabors finomabb az íze) 3dl víz 2 babérlevél 1mokkás kanál porcukor,(ízlés szerint)citromlé 1 csomag Maggi milánóialap. Elkészítés: A hagymát megpirítom az olajon hozzá adom a felszeletelt gombát és ízesítem,babérlevéllel citrolével, porcukorral,sóval,borsal,ha kell vegetával.Ha a gomba puha,felöntöm a vízzel hozzáadom a Maggiport és addig fózöm még sűrű nem lesz. Tanácsok: Nem biztos,hogy kell a víz mennyiség,mert a gomgba sok vizet ereszt.A sűrűség és az íz egyénre van bízva.A főzési idő nagyon eltér a fogyasztási időtől! Nálam a főzési idő 1 óra a fogyasztási 10 perc.Jó étvágyat! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: macilaci74 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |