| Milánói rakott galuska receptTésztafélék Hozzávalók: /2-3 adag/ fél kg liszt, 2 tojás 10 dkg gomba 20 dkg darált csirkemell 1 pohár tejföl 20 dkg reszelt sajt 2 tasak KNORR Milánói alap Elkészítés: A lisztből, tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készitünk. Forrásban lévő vizben kifőzzük, majd langyos viz alatt leszürjük. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a 3 dl vizzel elkevert KNORR Milánói alapot és pár percig főzzük. Egy tepsit kivajazunk, és rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészitett Milánói szószt. A téregeket mindig meglocsoljuk tejföllel és a tetejére szórjuk a reszelt sajtot. Forró sütőben csak addig kell sütni mig a sajt ráolvad. Kalóriatartalom: 357 kcal Szénhidráttartalom: 57,3 gramm Zsírtartalom: 10,5 gramm A receptet beküldte: Dinoca Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |