| Svéd gomba receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 3 ek. olaj 1 nagy hagyma 1/2 kg gomba (csiperke, akár konzerves) só, bors, babérlevél 1 közepes doboz paradicsompüré pár csepp citrom leve kevés porcukor Elkészítés: Olajon megpirítunk a reszelt vagy kis kockákra vágott vöröshagymát. Ráteszünk 0,5 kg vékony szeletekre vágott gombát (vagy a lecsepegtetett konzerves gombát), sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét keverünk hozzá, babérlevelet, kevés citromlevet, kevés porcukrot teszünk bele, összefőzzük. Hagyjuk kihülni és tesszük hütőbe. Tanácsok: Jól hűtve fogyasztjuk, pirított kenyérrel, bagettel nagyon finom! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: ördög Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |