| Paradicsomos Gombasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 2 dl paradicsompüré, 2-3 babérlevél, só, cukor, 1 citrom, olaj Elkészítés: A hagymát vékony karikákra vágjuk, olajban átforgatjuk, majd hozzákeverjük a felszeletelt gombát, megsózzuk, és beletesszük a babérlevelet. Addig főzzük, amíg a gomba leve elpárolog. Ekkor beleöntjük a paradicsompürét. Megcukrozzuk, és néhány csepp citromlével ízesítjük. Jól lehűtve, citromkarikákkal díszítve tálaljuk. Tanácsok: Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko) A receptet beküldte: 1vargaildyko Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |