| Sült, gombás rizottó receptEgytálételek Hozzávalók: • egy zacskó gyorsrizs • 3 szelet gépsonka • 2 fej gomba • vaj • 1-2 evőkanál zsemlemorzsa • 10 dkg reszelt sajt • paradicsompüré • petrezselyem, kakukkfű Elkészítés: A rizst tedd fel bő vízben főni. Kevés vajon forgasd át a kockákra vágott sonkát és a cikkekre vágott gombát. Ízesítsd sóval, petrezselyemmel, kakukkfűvel. Öntsd rá az elkészült, megpuhult rizst, forgasd át, és a felét szórd bele egy kivajazott, zsemlemorzsával meghintett jénai tálba. Szórd meg egy-két evőkanál paradicsompürével és reszelt sajttal. Erre újabb réteg kerüljön: rizs, paradicsompüré, reszelt sajt. Süsd előmelegített sütőben a sajt pirulásáig. Kockára vágva szeleteld. A receptet beküldte: Camay Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |